Wat een mooie en bijzondere dag was het voor alle VEPPERS afgelopen zaterdag 1 juni. Zoals elk jaar organiseerden wij, samen met OKV, de jaarlijkse clubkampioenschappen. Om 07:15 uur stonden ontzettend lieve ouders klaar in Snellerpoort om ons te helpen met het sjouwen van de toestellen uit de turnhal naar de sporthal. Eerst een versgezet kopje koffie om wakker te worden om daarna aan de gang te gaan. Geloof mij, dat was om die tijd al flink zweten. Veel sneller dan berekend was de hele zaal ingericht en werd er snel koffie en thee gehaald om onder het genot van een koekje en broodje na te keuvelen hoe snel alles ging, vooral door onze topper Terus, eindbaas van de oefeningvloer! Een heel gezellig moment met al die lieve vrijwilligers.

Buiten was het al erg warm en binnen nog warmer maar wat hebben alle kinderen hun best gedaan, wat hebben alle vrijwilligers hard gewerkt om alles goed te laten verlopen en wat ben ik als voorzitter onbeschrijfelijk trots op ons cluppie, onze VEPfamilie!!!

Blije gezichten van de juffen en meester, ouders, bestuur maar het meest belangrijkste, hele blije gezichten van de kinderen, daar doe je het voor! Een mooie demo, een trofee en gedenkplaat voor onze lieve juf Jeannette die zeer gemist wordt en er op deze manier altijd bij zal blijven, zorgde voor een lach en traan bij iedereen. Wat was het een bijzondere, mooie, emotionele en ook gezellige dag! Wat een saamhorigheid! WAAR EEN KLEINE CLUB GROOT IN KAN ZIJN!!!

Nogmaals wil ik iedereen ontzettend bedanken voor al jullie hulp (vrijwilligers VEP en OKV) om deze dag tot een succes te maken. Zonder jullie (leiding, bestuur, ouders, kinderen) tomeloze inzet zouden wij dit niet voor elkaar kunnen krijgen.

Onze topfotograaf, Theo van Schalk, heeft de hele dag foto’s gemaakt en deze volgen nog.

Groetjes van een heel trots bestuur!!