Vandaag was het de beurt aan Rosanne, Cato, Naomi en Salome om te laten zien hoe hard zij getraind hebben. Hun 1e voorwedstrijd.
In alle vroegte van de 1e ronde mocht rosanne beginnen op het toestel balk. Met wat wiebels wist zij uiteindelijk te blijven staan. De rest van de toestellen heeft zij laten zien hoe hard ze is gegroeid. Zij wist uiteindelijk de 20e plaats te behalen in een groot wedstrijd veld met 33 deelneemsters.
In de 3e ronde was Cato aan de beurt. Het was voor haar haar aller eerste regio wedstrijd. Met een beetje gezonde spanning maar veel plezier heeft zij laten zien dat ze de oefenstof beheerst. Op sprong en brug (haar favoriete toestellen) wist zij zelfs een 3e plaats te behalen. Zij mocht zich tijdens de prijsuitreiking dan ook de bronze medaille om laten hangen voor de 3e plaats. Zeker niet slecht voor een 1e wedstrijd.
In de laatste ronde was het de beurt aan Naomi en Salome. Zij hadden flink wat zenuwen voor een aantal onderdelen. Toch wisten zij op brug beide een mooie ophurken te maken. Op balk deden zij beide een erg goede handstand en bleven daarbij staan. Salome wist zich op brug zelfs naar een mooie 11e plaats te turnen. En Naomi behaalde op vloer zelfs een 6e plaats. Naomi werd uiteindelijk 27e en Salome werd 19e. En dat met 37 deelneemsters in dit niveau.
Er zijn weer veel persoonlijke doelen behaald. De meiden gaan vanaf woensdag weer hard aan het werk om zichzelf te verbeteren. Het was een erg lange maar hele leuke dag.
Bedankt meiden! En natuurlijk dank voor ons jurylid van vandaag Jolanda van Swol!