Afgelopen zaterdag kwamen weer een aantal van onze meiden in actie op de Rayonwedstrijd in Amersfoort. VEP organiseerde deze wedstrijd samen met GV TOOS en dit liep supergesmeerd, mede door alle hulp van alle lieve ouders, leiding, juryleden en turnsters, waarvoor nogmaals ontzettend bedankt lieve mensen!!!

De meiden hadden goed getraind en waren klaar om hun kunsten te laten zien. Vol trots keken alle supporters in de vroege ochtend langs de kant naar alle inzet van de VEPmeiden.
Maja Gardon kwam uit in categorie Instap D3. Het was haar 1e echte wedstrijd maar zij was er klaar voor en had er zin in. Maja wist zich naar een 14e plaats te turnen, wat een heel goed resultaat is aangezien zij goede concurrentie had. Een hele mooie 4e plaats op vloer en een 5e plaats op sprong droegen bij aan dit goede eindresultaat.
In dezelfde ronde kwamen ook Isabella Mooren en Anouk Sanders in actie in categorie Jeugd 1 D2. Isabella turnde zichzelf naar een 18e plaats en zij werd gevolgd door Anouk met een 27e plaats. Deze 2 meiden hebben persoonlijk hele goede resultaten behaald waar zij flink trots op mogen zijn.
Julia Jonkeren en Fien Kazius turnden ook hun 1e echte wedstrijd in categorie Jeugd 1 D3 en wisten zichzelf goed staande te houden tussen alle andere goede turnsters. Julia turnde een goede balkoefening en met hier en daar een wankeltje wist zij toch een 18e plaats te behalen op dit toestel. Fien liet op sprong zien dat zij dit goed getraind had en zij behaalde hier een mooi cijfer voor. Wat kunnen deze meiden trots zijn op zichzelf.
In categorie Jeugd 2 supplement H turnden Nienke van der Horst en Fleur Maijenburg hun wedstrijd. Nienke wist zichzelf naar het podium te turnen en mocht de medaille voor de 4e plek om laten hangen. Mede door een goede brugoefening te turnen waar zij een 3e plaats mee behaalde. Ook Fleur turnde een hele goede brugoefening en volgde met een 5e plek op dit toestel. Fleur wist echter op sprong een mooie 3e plaats te behalen. Helaas kwam Fleur 0,30p. te kort om op het podium plaats te nemen.
Evy Wesselingh mocht haar kunnen laten zien in categorie Junior G. Helaas ging het op brug een beetje mis bij Evy waardoor zij behoorlijk wat punten verloor echter, door een hele mooie vloeroefening te tonen aan de jury wist zij deze punten weer goed te maken. Evy eindigde op een mooie 5e plaats op dit toestel. De sprong was voor Evy een “dingetje” maar zij wist haar angst te overwinnen en een mooie sprong te laten zien. Hier behaalde zij een goede 10e plaats mee, wat waren wij trots!
Cynthia van Veen en Laura Valkenburg turnden hun wedstrijd in categorie Junior/Senior G. Helaas greep Cynthia net naast het podium op 0.20p en zij eindigde als 4e in totaal. Wel wist zij een 3e plaats op sprong en op balk te behalen door te laten zien dat zij deze toestellen beheerste. Ook haar vloeroefening deed zij met volle overgave en leverde een haar een 5e plaats op. Laura volgde haar met 9e plaats in totaal. Ook Laura liet een topvloeroefening zien en zij wist hier de 2e plaats op te behalen. Op brug wist Laura zich naar de 4e plaats te turnen. Goede persoonlijke resultaten van de VEPturnsters en resultaten.

Voor ons zijn alle meiden toppers en mogen zij trots zijn op zichzelf, wij zijn het zeker!!

Wat was het weer een gezellige dag met elkaar!!