Vandaag stonden onze VEPPERS weer gemotiveerd klaar om hun 2e voorrondewedtrijd te turnen in Amersfoort en wat mogen de meiden weer trots zijn op hun persoonlijke overwinningen!!

Lieve was als eerste aan de beurt. Geëindigd in de middenmoot, met mooie cijfers en prima oefeningen, helaas een wat minder stabiele balk. Beste toestel vloer, 12.150 (9e).
Daarna waren Suze en Lotte aan de beurt. Suze had pech op brug en balk. Wat altijd lukt met trainen lukte nu helaas niet. Beste toestel sprong, 10.200 (17), in een groot deelnemersveld op een hoog niveau prima gedaan Suze 👍🏻.
Lotte goede wedstrijd gedraaid, salto op vloer gelukt, totaal flink verbeterd tov eerste wedstrijd en plek gestegen, dus heel tevreden 😊. Beste toestel vloer, 10.350 (5e).
In de laatste ronde maar liefst vijf Veppers. Amber was de beste Vepper met een 5e plaats totaal, dus weer een mooie 🥉erbij 👏🏻. Beste toestel vloer met een super score van 11.350 (5e).
Lois werd 8e en verbaasde iedereen met een flikflak salto op vloer! Daarnaast pakte ze de 2e plek op balk met 11.400. Ook wist Lois zichzelf heel erg te verassen door, na veel trainen, een hele goede en rechte ophurken op brug te laten zien!
Marlijn werd 9e, had vooraf wat zenuwen, maar prima gedraaid. Vooral sprong was erg goed, 9e met 10.800 en een hele goede Arabier salto op vloer.
Sharon werd 20e totaal, beet door de blessurepijn heen en leverde vooral op balk een goede prestatie met een 9e plek (10.200).
Tenslotte Wendy met een 22e plek totaal. Balk verliep niet naar wens, wat een hoge notering in de weg stond, maar vooral een 6e plaats op brug (9.850) maakte weer wat goed.

Het was een mooie wedstrijd, hard gewerkt allemaal, op naar nog mooiere resultaten! Tom en Pascale weer bedankt voor de begeleiding en Jo, heel veel dank weer voor een lange dag jureren, zonder jury geen wedstrijden 

Veel dank aan onze trouwe supporter Nanda die dit verslag heeft geschreven!!