Kom jij ons team versterken?

Ben jij ons missende puzzelstukje? Ben jij een persoon die het ontzettend leuk vindt om kinderen te leren bewegen en gymen/turnen aan te leren? Wil jij deel uitmaken van de gezelligste vereniging van Woerden, 1 grote familie? Kom dan ons gemotiveerde team van leiding versterken en neem contact op met ons. Wij zullen je begeleiden waar wij kunnen wanneer nodig.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier

 

 

 

Leiding kleuters

Wij zijn met spoed op zoek naar een train(st)er voor onze kleutergroep! Onze jongste telgen van de vereniging willen graag ontdekken hoe zij hoogte, verte en diepte moeten inschatten.  Zij willen dit graag onder lieve en gezellige begeleiding uitvinden.  Tevens willen zij graag spelletjes doen met andere kinderen en een leuke en gezellige juf/meester.

Elke zaterdagochtend tussen 10:00 uur – 11:00 uur staan deze enthousiaste kinderen te trappelen om te beginnen!


Leiding recreanten meisjes

Wij zijn met spoed op zoek naar een train(st)er voor onze recreantengroep meisjes. Onze meiden willen graag de nieuwe Sanne Wevers worden en zijn bereid hier hard voor te trainen maar ook met veel gezelligheid

Wij hopen dat JIJ deze lieve meiden onder je hoede wilt nemen.

Elke zaterdagochtend tussen 11:00 uur – 12:30 uur kunnen deze enthousiaste meiden niet wachten om te beginnen!

Leiding trimgroep senioren

Wij zijn op zoek naar een trainer(ster) voor onze enthousiaste groep dames van de trimgroep. Deze groep dames wil graag begeleiding hebben om op alle vlakken het lichaam in beweging te houden. De leeftijd van deze fitte dames ligt tussen de 55 en 80 jaar echter de dames zijn superfit en enthousiast. 

Deze groep heeft echter 1 sterke eis: het laatste kwartier moet er gevolleybald worden. 

Elke maandagavond van 20:00 – 21:00 uur staan deze dames klaar om lekker te sporten!