Over VEP Gymnastiek

VEP Gymnastiek Woerden is opgericht op 9 november 1945. Ooit begonnen als gymnastiek en badmintonvereniging en nu 1 van de gezelligste turnverenigingen in Woerden. Wij zijn een turnvereniging voor jong en oud, ieder op zijn/ haar eigen niveau. Wij bieden verschillende lessen aan en deze lessen worden gegeven door gemotiveerde en gediplomeerde leiding. VEP heeft als doelstelling dat ieder lid, trainer(ster), bestuurslid en vrijwilliger het naar zijn/haar zin heeft en het fijn vindt om met elkaar dingen voor elkaar te krijgen. Leuke lessen, activiteiten, wedstrijden etc. De gezelligheid en saamhorigheid staat bovenaan.

Iedereen kan lid worden

Vanaf 3 jaar kunnen de kinderen al starten met kleutergym (mits zij zindelijk zijn). Vanaf 6 jaar schuiven zij door naar de recreanten waar zij de basis van het turnen gaan leren. 

Wanneer zij dit onder de knie hebben kunnen zij eventueel overgaan naar de selectie. Hier zullen zij klaargestoomd worden voor de wedstrijden. 

Zodra ook deze vorm van turnen niet meer haalbaar is bieden wij een trimgroep voor ouderen die het fijn en gezellig vinden om samen te sporten.

Voor elke leeftijd bieden wij een mogelijkheid om te turnen/gymen

 ACTIVITEITEN

Naast alle leuke lessen worden er ook nog andere activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Denk hierbij aan Paaseieren zoeken, sinterklaasfeest en het VEP – kamp